Beques per a la recerca de la Fundació Catalana de Trasplantament


Announcement "closed"
Organization:
Fundació Catalana de Transplantament
Scope:
National Research Networks
Start:
Internal deadline:
Official deadline:
Amount:
18.000 €
Description:

La present convocatòria es realitza amb l'objecte de fomentar la recerca científica en el trasplantament d'òrgan sòlid, a investigadors que formin part de les àrees de recerca que estan en funcionament en els serveis amb Unitat de Trasplantament de Catalunya.

La finalitat de la present beca es facilitar el desenvolupament de l'estudi que sigui escollit per la Junta de patrons la FCT.

La dotació de la beca es destinarà, exclusivament, al finançament del becari que portarà a terme l'estudi. No es farà cap aportació al centre u organisme promotor. Els resultats aconseguits no seran propietat de la FCT

Durada

La duració serà d'un any no prorrogable. El període de gaudi de les beques s'iniciarà el gener del 2021 i finalitzarà el desembre del mateix any.

Excepcionalment la data d'incorporació podrà ajornar-se fins a un màxim d'un mes si així ho sol·licita justificadament el becari. Aquest temps serà irrecuperable.

Dotació

La dotació de cada beca és de 18.000.-€ bruts anuals. La dotació es lliurarà directament al centre de recerca on el becari estigui desenvolupant el seu treball en trimestres de 4.500.-€ cadascun.

Requirements

Els candidats a becari han de complir els següents requisits:

1. Estar en possessió del títol de llicenciat en Medicina o disposar del Postgrau de Segon cicle d'altres àmbits relacionats amb les ciències de la salut.

2. No tenir el grau (títol) de Doctor

3. Acreditar l'acceptació per part del grup de recerca on s'incorporarà

4. Tenir menys de 35 anys (inclosos els 35)

5. Durant el període de gaudi de la beca, el becari no podrà simultaniejar la feina de la beca amb cap altre contractació, tret de la prestació dels serveis de guàrdia.

Request

Documentació

Les sol·licituds inclouran:

  • Carta sol·licitant la concessió de la beca.
  • Currículum vitae (CV) breu del sol·licitant, amb la fotocòpia compulsada de l'expedient acadèmic. Hi ha de constar específicament: dades personals, títols acadèmics, experiència professional, participació en projectes finançats i publicacions i congressos. El CV no ha de tenir una extensió superior a 10 pàgines Arial 11 a doble espai, superar aquest límit implica la no valoració del projecte.
  • Fotocòpia del DNI, o Passaport o targeta de resident quan no siguin espanyols.
  • Descripció breu del projecte de recerca. Els projectes es presentaran en format FIS; en què consti Títol del projecte, Resum estructurat, Bibliografia, Hipòtesi- Justificació de l'estudi, Objectius, Material i Mètode, Experiència de l'equip investigador (darrers cinc anys), Aplicabilitat de l'estudi i Pla de Treball. La descripció no ha de tenir una extensió superior a 4 pàgines Arial 11 a doble espai, superar aquest límit implica la no valoració del projecte.
  • Pressupost general del Projecte.
  • Informe del director del treball de recerca on consti l'acceptació del candidat al grup de recerca, i la idoneïtat del candidat i del seu pla de treball. Si es tracta d'un projecte finançat, cal especificar l'organisme finançador, l' import i les dates previstes d'inici i d'acabament. En aquest cas, l'informe portarà el vist-i-plau de l'investigador principal.
  • Certificat del responsable del centre de recerca que acollirà el candidat, on consti l'acceptació del sol·licitant i l'existència dels mitjans materials necessaris i on certifiqui que la finalitat primordial de la present beca serà la de facilitar l'estudi i la formació del becari, sense que comporti cap aportació al centre o organisme ni la incorporació dels resultats aconseguits al patrimoni de la FCT. En el mateix certificat el responsable del centre de recerca haurà de fer constar que la institució on el becari desenvolupi les seves tasques es farà càrrec de la contractació del becari en el cas de ser necessari i exonerant de qualsevol obligació a la FCT.
  • Formulari de sol·licitud

Els candidats a becari hauran de presentar la sol·licitud abans del 10 de novembre del 2020 (inclòs) a la Secretaria de la Fundació Catalana de Trasplantament (FCT) per correu electrònic a congress@aopc.es

En el camp "Assumpte" del correu electrònic haurà de figurar el nom complet del sol·licitant i "FCT Beca de recerca 2021".

En cas d’interés, contactar amb el Dpt. Gestió de la Recerca abans del 03 de novembre del 2020.