XVIII Premi Fundació Banc Sabadell a la Recerca Biomèdica


Convocatoria "cerrada"
Me interesa
Entidad convocante:
Fundació Banc Sabadell
Categoría:
Premios
Ámbito:
Nacional
Inicio:
Plazo interno:
Plazo real:
Cuantía:
50.000 €
Descripción:

La Fundació Banc Sabadell, amb l'objectiu d'incentivar i reconèixer el treball dels investigadors/es espanyols/es en el camp de la recerca en biomedicina i ciències de la salut, fa pública la convocatòria de la divuitena edició del Premi Fundació Banc Sabadell a la Investigació Biomèdica 2024 en totes les especialitats biomèdiques (recerca bàsica i recerca aplicada).

Requisitos

El premi es concedirà a un/a investigador/a amb un currículum destacat en el camp de la recerca en biomedicina i ciències de la salut.

investigadors/es fins a 42 anys (31 de desembre de 2023) de qualsevol nacionalitat que portin un mínim de tres anys continuats realitzant una tasca de recerca a Espanya i que hagin centrat els seus treballs en el camp de la biomedicina i les ciències de la salut.

Les candidatures han de ser proposades per persones vinculades a universitats, hospitals o centres de recerca.

Splicitud

Les propostes s'hauran d'enviar, en castellà o en anglès a través d'Internet al web www.fundaciobancsabadell.com (apartat Convocatòries, secció Premis):

  • Una carta de presentació de la persona que proposa el candidat/a, en format PDF.
  • El currículum del candidat/a, en format PDF, en un màxim de 5 pàgines.
  • Un únic document en format PDF que inclogui (i) una llista amb els treballs d'investigació realitzats més rellevants (màxim 10) i (ii) una còpia dels citats articles.

En cas d’interès, contacatr amb el Dpt. de Gestió i Promoció a la Recerca abans del 24 de març de 2024.