Convocatoria CaixaResearch Validate


Convocatoria "cerrada"
Entidad convocante:
Fundació LaCaixa
Categoría:
Projectes de recerca
Ámbito:
Internacional
Inicio:
Plazo interno:
Plazo real:
Cuantía:
Fins a 100.000€
Descripción:

La convocatòria Validate contribueix a traslladar els resultats de la recerca a la societat i al mercat i fomenta la creació de nous productes i empreses relacionats amb les ciències de la vida i de la salut. Dona suport a projectes de recerca biomèdica en estat inicial (TRL 1-4) per ajudar-los a validar el seu actiu i definir el seu pla de valorització.

Ajudem a fer avançar el vostre projecte biomèdic proporcionant-vos recursos de gran valor. Oferim:

  • Suport econòmic per desenvolupar un pla de valorització i un full de ruta per al vostre actiu innovador: oferim fins a 100.000 € per crear i implementar un pla de valorització i comercialització destinat a utilitzar actius protegits o susceptibles de protecció derivats de la recerca.
  • Mentors i experts per supervisar el vostre projecte i donar-vos suport: experts del sector, consultors i emprenedors us ajudaran a definir els millors plans de valorització i comercialització i us proporcionaran feedback sobre el projecte constantment. A tots els projectes seleccionats se'ls assignarà un mentor, que serà responsable de l'assessorament durant l'elaboració de tots els plans de valorització i comercialització, com també durant tot el desenvolupament del programa, amb la finalitat de supervisar activament els projectes i guiar-ne l'evolució.
  • Formació especialitzada en àmbits clau: gestió de projectes, transferència de tecnologia, assessorament, eines de finançament i comercialització, negociacions. La formació proporciona als participants les eines que necessiten per millorar els plans de valorització i comercialització.

La convocatòria CaixaResearch Validate us ofereix fins a 100.000 € per desenvolupar el vostre pla de valorització.

Requisitos

Per als projectes:

  • Els projectes han d'estar destinats a la valorització i comercialització d'actius protegits o susceptibles de protecció derivats de la recerca.
  • Els projectes han d'estar relacionats amb els àmbits de les ciències de la vida, la medicina i la salut.
  • Els projectes poden estar pendents o no de rebre una patent o model d'utilitat. Si aquest no és el cas, la protecció de l'actiu s'ha d'incloure en el pla de valorització i en el pressupost.

Per als beneficiaris d'un ajut econòmic de valorització:

  • Han de ser entitats jurídiques sense ànim de lucre.
  • Tipus d'entitat: universitats, fundacions universitàries, centres de recerca, centres tecnològics, hospitals, fundacions hospitalàries i institucions sense ànim de lucre l'activitat principal dels quals sigui la recerca.
  • Han de ser propietaris o copropietaris dels actius protegits o susceptibles de protecció derivats de la recerca i subjectes al pla de valorització.
  • Un mateix beneficiari pot emplenar més d'una sol·licitud sempre que les sol·licituds estiguin vinculades a actius protegits o susceptibles de protecció diferents que es derivin de projectes de recerca diferents.
  • N'estan explícitament excloses les empreses ja establertes.

Per als líders del projecte:

  • Els líders del projecte han de ser persones jurídiques amb una titulació d'educació terciària (graduat universitari, professor universitari o doctor).
  • Així mateix, s'han de dedicar exclusivament o principalment al projecte de validació, d'acord amb els criteris dels promotors, per a la idea de negoci o la transferència al mercat. Un líder de projecte només pot figurar en una sol·licitud.
  • Un líder de projecte pot ser o no líder del projecte de recerca que ha generat els actius.
  • El líder de projecte ha d'estar vinculat al beneficiari i necessita el seu consentiment per poder presentar la sol·licitud.
Splicitud

La sol·licitud s’enviarà a través de:

https://convocatorias.fundacionlacaixa.org/s_Login.jsp?&lang=1

Contacteu amb la vostra persona de referència per a la documentació a incloure a la sol·licitud

Per a més informació o en cas d'interès en aquesta convocatòria, si us plau, contacteu amb el departament de Gestió i Promoció de la Recerca amb la màxima antelació i abans del 3 de febrer de 2022.