Beques Postdoctorals Weizmann Institute


Convocatoria "cerrada"
Entidad convocante:
Fundació La Caixa
Categoría:
Recursos Humans
Ámbito:
Internacional
Inicio:
Plazo interno:
Plazo real:
Cuantía:
30.000 €
Descripción:

La missió de l'Institut Weizmann de Ciències per fomentar el descobriment i la innovació es basa en l'imperatiu d'educar i preparar la propera generació de joves científics per introduir noves idees en el món de la ciència. La major part del treball d'investigació pràctica a l'Institut és realitzada per estudiants graduats i investigadors postdoctorals.

En línia amb aquesta filosofia, la Fundació "la Caixa" ofereix tres beques postdoctorals de 30.000 euros anuals per un període de dos anys als doctors més talentosos d'Espanya per realitzar la seva investigació a l'Institut Weizmann de Ciències. Aquests becaris postdoctorals es beneficiaran de l'excel·lent programa de mentors i de l'atmosfera multidisciplinària de l'Institut.

Aquest programa de beques és competitiu, amb l'acceptació atorgada als doctors graduats d'Espanya que tenen un sòlid historial d'excel·lència acadèmica, una excel·lent tesi doctoral, productivitat científica demostrada i evidència de potencial en les seves trajectòries d'investigació.

L'Institut Weizmann ofereix un entorn únic i multidisciplinari que permet als seus becats postdoctorals dur a terme projectes de recerca de primer nivell utilitzant instal·lacions d'investigació d'avantguarda en una àmplia gamma de camps. Els investigadors tenen plena llibertat acadèmica per realitzar investigacions bàsiques sobre qualsevol tema de la seva elecció. En l'esperit de la filosofia d'aquest institut, els becaris postdoctorals proposen els seus propis projectes d'investigació amb l'orientació i la col·laboració dels mentors.

Beneficis del Programa

- Accés complet a totes les instal·lacions d'investigació d'última generació i sistemes de suport al campus.

- Gran comunitat internacional.

- Assignació anual de viatges per conferències i seminaris a l'estranger.

- Ajudes especials per a passatges, reubicació, assegurança mèdica i allotjament fora del campus.

- Assegurança mèdica totalment pagada i assegurança de capacitació professional.

- Baixa maternal coberta i vacances anuals cobertes.

- Serveis d'ajuda per a tramitació de visats.

- Un any d'habitatge subsidiat en instal·lacions properes.

- Ajuda de manutenció, així com instal·lacions esportives i recreatives.

- Guarderies considerades entre les millors de la regió.

- Assignació mensual de guarderia per a nens entre les edats de sis mesos i tres anys.

Criteris de Selecció

- Excel·lent trajectòria professional basada en publicacions anteriors i cartes de recomanació.

- Tesi doctoral excel·lent.

- Productivitat científica comprovada.- Evidència de potencial en la línia d'investigació del candidat.
 

Requisitos

Elegibilitat

- Investigadors de qualsevol nacionalitat.

- Els candidats han d'haver realitzat el doctorat en un centre d'investigació o universitat espanyola o portuguesa en les disciplines de Ciències de la Vida, Química, Física, Matemàtiques o Ciències de la Computació.

- Els candidats han de començar el postdoctorat dins dels 5 anys posteriors a l'obtenció del títol de doctor.

- Els candidats han d'haver presentat la seva tesi doctoral abans de l'inici a l'Institut Weizmann.

Procés de Selecció

Es seleccionaran tres investigadors per realitzar un postdoctorat de 2 anys de durada.

Els becaris es seleccionen a través del procés següent:

- Els candidats interessats han de dirigir la seva sol·licitud directament a l'investigador Principal de la seva elecció a l'Institut Weizmann, expressant l'interès en el programa.

- Les candidatures rebudes i completades abans de la data límit seran revisades en una ronda inicial de revisió per les comissions de beques postdoctorals de cada facultat de l'Institut Weizmann (Ciències de la Vida, Química, Física, Matemàtiques i Informàtica).

- Les candidatures aprovades per cada facultat seran posteriorment revisades per un comitè d'institut encapçalat pel President del Programa Postdoctoral.

- Els tres candidats finalistes seran aprovats pel Deganat de l'Escola de Graduats Feinberg de l'Institut Weizmann i per l'Obra Social "la Caixa".

Splicitud

Procés d'Aplicació

- Els candidats han de posar-se en contacte amb un possible investigador principal (P.I.) de l'Institut Weizmann amb qui vulguin realitzar la seva investigació científica.

- Un cop el P.I. hagi estat identificat, treballarà conjuntament amb el candidat per preparar i presentar els documents requerits per a l'avaluació de la seva candidatura.

En cas d'interès, contacteu amb el Dpt. de Gestió de la Recerca abans del 16 d'octubre de 2019.

Més informació: https://obrasociallacaixa.org/ca/investigacion-y-becas/otras-becas/becas-postdoctorales-weizmann-institute-obra-social-la-caixa